Iedere stal en elk dierenverblijf is anders. Daarom leveren wij maatwerk zodat u gegarandeerd bent van drinkvoorzieningen die volledig aansluiten bij de gewenste situatie.  Samen met u werken wij een voorstel uit dat rekening houdt met uw wensen en eisen. Daarnaast kijken wij naar de mogelijkheden en beperkingen bij de aanleg van de drinkvoorziening. Hierbij houden we rekening met efficiĆ«ntie en duurzaamheid.

Voordelig maatwerk

Omdat DAS Watering zelf drinkbakken produceert kunnen wij altijd leveren tegen scherpe tarieven. Daarnaast profiteert u van directe hoogwaardige service en bijbehorende garantie.

Als producent en leverancier van slimme drinksystemen lopen wij voorop in kwaliteit en dienstverlening. Door veel persoonlijk contact te onderhouden vertalen wij uw wens, of de wensen van uw klanten, naar solide oplossingen die werken! In het hele proces, van aanvraag tot oplevering, denken wij mee om tot de beste en meest efficiĆ«nte oplossing te komen. Op deze manier combineren wij onze slimme producten en uitgebreide expertise om te kunnen voorzien in uw wensen en eisen.