Drinkbakken voor vee

Vee kan niet zonder een goede drinkwatervoorziening. DAS Watering heeft een uitgebreid assortiment drinkbakken. Onze drinkbakken zijn geschikt voor paarden, koeien, schapen, geiten, varkens en vele andere dieren. De drinkbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Ook leveren we maatwerk drinkbakken voor uw vee zodat u altijd beschikt over een optimale drinkvoorziening.

Maatwerk drinkbakken

Iedere stal en elk dierenverblijf is anders. Daarom leveren wij maatwerk zodat u gegarandeerd bent van drinkvoorzieningen die volledig aansluiten bij de gewenste situatie en uw soort vee. Samen met u werken wij een voorstel uit dat rekening houdt met uw wensen en eisen. Daarnaast kijken wij naar de mogelijkheden en beperkingen bij de aanleg van de drinkvoorziening. Hierbij houden we rekening met efficiƫntie en duurzaamheid.

Aansluitelementen voor vee drinkbakken

Naast drinkbakken voor uw vee leveren wij ook de bijbehorende aansluit-elementen. Omdat iedere stal anders is leveren wij vaak maatwerkoplossingen. De juiste aansluitingen binnen een drinksysteem voorkomt slijtage en kan besparend werken.

Daarom brengen wij in een voorstel op maat voor u in kaart welke aansluitelementen nodig zijn voor uw drinksysteem. Daarbij houden wij ook rekening met de inrichting en mogelijkheden van uw stal of vee verblijf.

Service en garantie op uw drinkbakken voor vee

Wij produceren onze drinkbakken en drinksystemen zelfstandig. Dit houdt in dat u verzekert bent van flexibiliteit, goede service & garantie en scherpe prijzen. Maatwerkoplossingen zijn uitstekend te realiseren, want elke situatie vraagt om een andere oplossing. DAS Watering staat bekend om haar nuchtere aanpak voor, tijdens en na oplevering. Natuurlijk kan het voorkomen dat er na oplevering iets niet naar wens is. Net als u willen wij snel en probleemloos kunnen werken. Problemen gaan we daarom niet uit de weg, we lossen ze op!

Binnen alle redelijkheid zoeken we naar de beste oplossingen. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en een lange termijnrelatie. Wij geloven in samenwerking waarbij prijs en kwaliteit altijd in balans zijn!