Drinkbakken voor geiten

Geiten kunnen niet zonder een goede drinkwatervoorziening. DAS Watering heeft een uitgebreid assortiment drinkbakken. Onze drinkbakken zijn alleen geschikt voor geiten, maar ook voor paarden, rundvee, koeien, schapen, varkens en vele andere dieren. De drinkbakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Ook leveren we maatwerk drinkbakken voor uw geiten zodat u altijd beschikt over een optimale drinkvoorziening.

Offerte aanvragen drinkbakken

Maatwerk drinkbakken voor geiten

Iedere geitenstal en elk dierenverblijf is anders. Daarom leveren wij maatwerk zodat u gegarandeerd bent van drinkvoorzieningen die volledig aansluiten bij de gewenste situatie. Samen met u werken wij een voorstel uit dat rekening houdt met uw wensen en eisen. Daarnaast kijken wij naar de mogelijkheden en beperkingen bij de aanleg van de drinkvoorziening. Hierbij houden we rekening met efficiƫntie en duurzaamheid.

Aansluitelementen voor drinkbakken van geiten

Naast drinkbakken leveren wij ook de bijbehorende aansluit-elementen. Omdat iedere geitenstal anders is leveren wij vaak maatwerkoplossingen. De juiste aansluitingen binnen een drinksysteem voorkomt slijtage en kan besparend werken.

Daarom brengen wij in een voorstel op maat voor u in kaart welke aansluitelementen nodig zijn voor de drinkbakken van uw geiten. Daarbij houden wij ook rekening met de inrichting en mogelijkheden van uw stal of geitenverblijf.

Service en garantie op uw drinkbakken voor geiten

Wij produceren onze drinkbakken en drinksystemen zelfstandig. Dit houdt in dat u verzekert bent van flexibiliteit, goede service & garantie en scherpe prijzen. Maatwerkoplossingen zijn uitstekend te realiseren, want elke situatie vraagt om een andere oplossing. DAS Watering staat bekend om haar nuchtere aanpak voor, tijdens en na oplevering. Natuurlijk kan het voorkomen dat er na oplevering iets niet naar wens is. Net als u willen wij snel en probleemloos kunnen werken. Problemen gaan we daarom niet uit de weg, we lossen ze op!

Binnen alle redelijkheid zoeken we naar de beste oplossingen. We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en een lange termijnrelatie. Wij geloven in samenwerking waarbij prijs en kwaliteit altijd in balans zijn!

Offerte aanvragen drinkbakken